maandag, september 17, 2007

WTF

What the fuck??? Serieus, ik riep het echt uit. Dit geloof je gewoon niet. Ik zit nietsvermoedend het Praxis-krantje door te bladeren, puur uit verveling eigenlijk. En waar valt mijn oog op? Op een megagrote advertentie. Een advertentie die mij vertelt dat je op dierendag, 4 oktober, tussen 18.00 en 20.00 uur naar alle Praxis-megastores (met uitzondering van die in Duiven) kunt komen. En nee, niet alleen. Je moet je hond meenemen. En dan krijgt je lieve viervoeter daar een driegangenmaaltijd. Volgens de foto die er bij staat aan een mooi gedekte tafel met kaarsjes erop en gezellig met andere honden erbij. Serieus, echt waar. Dat geloof je toch niet??? Welke idioot bedenkt dit??? En vooral: waar gaat het heen met de wereld als je zelfs je hond van een door topkoks bereide driegangenmaaltijd kunt laten genieten???

2 Comments:

Blogger Elsjefieder said...

Hoe geniaal! Op dierendag kun je je dier in alle vestigingen laten verwennen, behalve in Duiven!?! Zouden ze het dan in Zwijdrecht, Hoge Zwaluwe(n) en Beesd extra druk hebben?? Moehaha...;)

11:24 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Tsja.. Alsje niet geweest bent is het natuurlijk makkelijk om te veronderstellen dat er eenechte maaltijd op tafel komt te staan. Het idee erachter heb je kennelijk ook niet gelezen...

Tip: Zoekt eens op Internet wat het doel was van deze actie en wat de viervoeters te eten hebben gekregen. Plaats dan nog eens een blog, die iets objectiever is.

10:21 a.m.  

Een reactie posten

<< Home